Joey Scheufler


Joey Scheufler is de TikTok expert en oprichter van de Prappers Media Group. Joey begon zijn carriere na zijn studie als Radio DJ bij de Tros op Curacao. Terug in Europa heeft hij tien jaar gewerkt als Vice President voor het beursgenoteerde Cliq Digital, waar hij met zijn team verantwoordelijk was voor honderden mobiele content campagnes in 30 landen.

Sinds 2016 is hij oprichter van Prappers Media Group. Prappers Media is begonnen als mobile-first agency en uitgegroeid tot het nummer 1 TikTok marketing agency van Nederland. Samen met zijn team werkt hij voor bekende klanten zoals: Rabobank, NS, Intersport, SPAR, SNS Bank, Zalando, Pets Place, Rijksoverheid, SNS bank, Netflix, Sony Music, Squla, WRTS, Puma, Donald Duck, Ravensburger, Labello, en vele andere.

Inmiddels heeft Joey Scheufler zich ontwikkeld tot de TikTok Expert van Nederland. Met het snel groeiendePrappers team zorgt hij voor de juiste TikTok strategie, concept, productie en media buying. Daarnaast heeft Prappers het grootste TikTok influencer agency van Nederland. Kortom: wij doen alles op TikTok!

Nevenfuncties van Joey Scheufler
– Lid van de Reclame Code Commissie (Stichting Reclame Code)
– Lid van de Commissie Influencer Marketing van de DDMA

Neem contact op met Joey door een email te sturen naar joey@prappers.com , bel het kantoor in Amsterdam +31 20 893 2400 of op bel hem op zijn mobiel +31 6 50550059

Volg Joey op Linkedin voor dagelijkse updates klik hier
Volg Joey op Tiktok voor dagelijkse tips klik hier

Joey Scheufler in de media (kleine selectie):

NPO Radio 1
BNR Nieuwsradio
RTL Boulevard
Editie NL
VPRO GIDS
Linda.nl
Broadcast magazine
De Telegraaf
RTL Nieuws
NOS Journaal
AD.nl

Joey Scheufler