Wie we zijn

Prappers bestaat uit een team van experts; media buyers, analisten, aso-specialisten en top-designers! Wij doen elke dag maar 1 ding: apps promoten. Ons team zorgt ervoor dat de juiste mensen de apps van onze klanten weten te vinden, gaan downloaden en gaan gebruiken. Dit doen we door gebruik te maken van slimme algoritmes en out-of-the box creatieve concepten. Maar we zijn vooral zo goed in wat we doen omdat we elke dag, de hele dag, bezig zijn met de marketing van apps, apps en apps!

Prappers is eind 2015 opgericht door Niels en Joey, zij kennen elkaar van hun studie. Inmiddels bestaat het team van Prappers uit 7 mensen.

JOEY SCHEUFLER

Joey Scheufler (1978) is ondernemer en creatief marketing strateeg . Laat hem een app zien en hij weet hoe je er een marketing succes van maakt.

Zijn kracht is zijn empathische vermogen, hij weet een doelgroep perfect te raken. Als radio dj en interviewer ontdekte hij dit talent. Als vice-president bij een toonaangevend agency op de Amsterdamse Zuid-As bracht hij dit in de praktijk. Joey bedacht honderden campagnes, waardoor mobiele producten wereldwijd tientallen miljoenen keren werden gedownload.

Als mede oprichter en managing director van Prappers helpt hij grote merken, de Rijksoverheid en startups met app marketing.

Neem contact op met Joey via Joey@prappers.com , bel 06-50 55 00 59 of Skype: JoeyScheufler

NIELS KOEKKOEK

Niels Koekkoek (1978) is analist en econoom. Je kunt hem ‘s nachts wakker maken om te analyseren en te optimaliseren. De afgelopen jaren begeleide hij tientallen complexe digitaliseringsprojecten in de zorg en bij corporates.

Bij Prappers is hij naast mede oprichter, verantwoordelijk voor operations. Niels zorgt ervoor dat alles klopt: hij bedenkt bijvoorbeeld de algorithmes zodat jouw app door de juiste doelgroep wordt gedownload. (Niels is daarnaast bewezen slim, hij voltooide de Nyenrode Business Universiteit (MSc, General Management / Economics).

Bel 020-8932400

ONZE KLANTEN

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400