Wie we zijn

Prappers Media bestaat uit een team van experts dat onder leiding van onze CEO Joey Scheufler zich elke dag vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam inzet voor jouw merk. Wij zijn voice strategy consultants, voice conversation mappers, media buyers, analisten, aso-specialisten en VSO-specialisten! Wij werken elke dag aan het laten groeien van merken. Dit doen we door gebruik te maken van slimme algoritmes, developer kennis en out-of-the box creatieve concepten.

Prappers Media is eind 2015 opgericht door Niels en Joey, zij kennen elkaar van hun studie.

JOEY SCHEUFLER

Joey Scheufler is ondernemer en creatief marketing strateeg. Zijn kracht is zijn empathische vermogen, hij weet een doelgroep perfect te raken. Hij begon zijn carrière als dagelijkse radio DJ van het middagprogramma bij ‘TROS Paradise’ op Curaçao. Als vice-president bij een toonaangevend internationaal agency bedacht hij honderden digitale producten en campagnes, die wereldwijd tientallen miljoenen keren werden gedownload. Als oprichter en CEO van Prappers Media helpt hij de meest uiteenlopende klanten met het opzetten, begeleiden en uitvoeren van nieuwe digitale bedrijfsvoering.

Neem contact op met Joey via Joey@prappers.com , bel 06-50 55 00 59 of Skype: JoeyScheufler

LEONIE HULSTEIN

Leonie Hulstein heeft meer dan tien jaar ervaring op commercieel gebied. Zij begon haar carrière bij de RAI Amsterdam als sponsor manager. Daarna werkte zij bij Kenes, de grootste internationale congress organisator voor medische congressen. Tot haar netwerk behoren farmaceuten, medische instellingen, internationale bedrijfsleven en foundations.

Bij Prappers Media is Leonie als CCO verantwoordelijk voor business development en events.

Neem contact op met Leonie via Leonie@prappers.com , bel 06-271 33 482

NIELS KOEKKOEK

Niels Koekkoek (1978) is analist en econoom. Je kunt hem ‘s nachts wakker maken om te analyseren en te optimaliseren. De afgelopen jaren begeleide hij tientallen complexe digitaliseringsprojecten in de zorg en bij corporates.

Bij Prappers is hij naast mede oprichter, verantwoordelijk voor operations. Niels zorgt ervoor dat alles klopt: hij bedenkt bijvoorbeeld de algorithmes zodat jouw app door de juiste doelgroep wordt gedownload. (Niels is daarnaast bewezen slim, hij voltooide de Nyenrode Business Universiteit (MSc, General Management / Economics).


ONZE KLANTEN

CONTACT FORMULIER

Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie merk te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400

HILVERSUM – Joey Scheufler – Beeld en Geluid – FOTO LEX VAN LIESHOUT