Analyse en reporting

Om de groei te monitoren en voor de app goede installs te genereren is een attributie en trackingtool essentieel. Door de beste app attributie tools te implementeren kunnen we alle marketing campagnes en downloads zien van elke traffic source, platform en publishers. Zowel organisch als non-organisch.
Hiernaast maakt de juiste attributie tool het gebruik van de app inzichtelijk. Per traffic source kan worden gezien wat een gebruiker doet, hierdoor kunnen we optimaliseren en er voor zorgen dat het gebruik van de app stijgt op basis van KPI’s. Samen kunnen we deze KPI’s bepalen over het gewenste gebruik/retentie van de app. Mogelijke KPI’s: Daily Average Users, gebruik van app functionaliteit X, Loyal Users (gebruiken de app 3x)

Prappers verzorgt:
– De beste attributie SDK
– Configureren tracking analytics
– Indien gewenst direct contact met de developers om het proces te versoepelen
– Configureren attributie & tracking URL’s
– Configureren tracking statistieken
– Inzicht in downloads, gebruik en retentie per traffic source

Reporting

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle samenwerking is reporting. Doordat Prappers de marketing doet voor zeer veel apps herkennen we snel trends en kunnen daar de media en/of marketing strategie op aanpassen. Via dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse data-gedreven analyses signaleren en optimaliseren wij de app gebruikers naar de KPI’s.
Dagelijks: Realtime tracking van de resultaten op hoofdlijnen
Wekelijks: Overzicht van optimalisaties en advies
Maandelijks: Uitgebreid report met analyses, conclusies, aanbevelingen en adviezen

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400