Poster Toaster de nieuwe app van Zondag met Lubach

Poster Toaster de nieuwe app van Zondag met Lubach

Het VPRO programma Zondag met Lubach van Arjen Lubach heeft opnieuw een eigen verkiezings app gelanceert. Vorig jaar had Zondag met Lubach zeer veel succes met de app Kamergotchi. Iedere speler kreeg in die app een eigen mini lijsttrekker van een landelijke politieke partij. Deze zogenaamde Kamergotchi moest je verzorgen (eten, liefde). De app was zo populair dat de servers na de lancering van het spel overbelast raakten.

Dit jaar komt het programma met de PosterToaster, een app die speciaal bedoeld is voor de gemeenteraadsverkiezingen. Mensen die de app downloaden, moeten een paar vragen beantwoorden en een selfie maken. De app maakt vervolgens een persoonlijke verkiezingsposter. Per gemeente kun je vervolgens stemmen op de leukste poster.

Voor de iOS versie van PosterToaster klik hier

Voor de Android versie klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com