Foodsy app: nooit meer wachten op koffie of broodje

Foodsy app: nooit meer wachten op koffie of broodje

Met de app Foodsy bestel en betaal je van te voren je snack, koffie of maaltijd en sta je binnen 10 seconden weer buiten. De app begint binnenkort op een aantal grote treinstations. Zo hoef je dus nooit meer te wachten op je bestelling.

Inmiddels hebben zich meer dan 30 winkels en is de app al te gebruiken op station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer Aren. Deze maand komen daar nog Den Haag Centraal en Utrecht Centraal bij, in april volgt Amsterdam Centraal. Vrijwel alle bekende shops doen mee van New York Pizza, Sushi Time, Doner Company tot Urban Salad. Alleen de grote ketens van NS Retail zoals Smullers wachten het nog even af.

Het idee van een vooruit bestel app is overigens niet nieuw, in het buitenland is het al gebruikelijker. In Nederland is Foodsy wel de eerste.

Download de app hier voor Android
En download hem hier voor iOS

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com