Donker thema is trend bij nieuws apps

Donker thema is trend bij nieuws apps

Om ook ‘s avonds in bed nog lekker het nieuws te checken zijn de apps van NU.nl en van de NOS nu ook te gebruiken in een donkere modus.

Zowel de NOS als NU.nl hebben gekozen voor een standaard wit thema. Bij het donkere thema wordt de achtergrond zwart en de tekst wit. Uit onderzoek is gebleken dat het een van de meeste gevraagde feautures is voor een app om te kunnen switchen naar een donker thema. Het is in beide nieuws apps nog niet mogelijk om het thema automatisch te laten switchen op basis van het licht.

De donkere thema's zijn geleidelijk ingevoerd. In de NU.nl apps is het vanaf vorige maand mogelijk om over te schakelen van een witte naar een donkere achtergrond. De NOS app kwam een paar weken later met een update voor Android waarin dit mogelijk is. Sinds 12 april is het ook in de iOS versie van de NOS app mogelijk.

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *