Een persoonlijke app om steden te verkennen

Een persoonlijke app om steden te verkennen

Urban Journalist is een nieuwe app waarmee je heel makkelijk hotspots van je eigen vrienden, like-minded locals en influencers kunt vinden. Dit is handig voor je volgende stedentrip als je geen zin hebt om daar heen te gaan waar iedere toerist heen gaat.

Gebruikers van de app kunnen zelf hun favoriete plekken toevoegen en delen met anderen. Het leuke is dat je via de app gelijkgestemden zult vinden, want niet iedereen houdt van dezelfde restaurants, barretjes, clubs, hotels, musea, winkels of festivals. Een restuarant kan wel een goede rating en reviews hebben op Tripadviser maar als het je smaak niet is, of jouw soort mensen komen er dan heb je alsnog geen leuke ervaring.


Urban Journalist is nu nog alleen beschikbaar voor iOS:
Download de app hier via deze link

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com