Techie app: de nieuwe spaaractie van Albert Heijn

Techie app: de nieuwe spaaractie van Albert Heijn

31 mei 2018 App nieuws 0

Albert Heijn heeft weer een nieuwe spaaractie met bijbehorende app. Deze keer is het thema ‘tech is te gek’ en speelt robot Techie een interactieve hoofdrol in een nieuwe app. Kinderen kunnen de komende vier weken sparen voor 160 tech-plaatjes: tech-plaatjes met interessante weetjes over technologie en wetenschap, doe-plaatjes met experimenten die kinderen zelf thuis kunnen uitvoeren en Techie augmented reality (AR) plaatjes waarmee kinderen leren programmeren.

Op de Techie AR-plaatjes staat de held van deze actie: Techie de robot. In combinatie met de gratis AH Tech app kunnen kinderen hun eigen augmented reality Techie programmeren. Door codeblokken te verslepen, toe te voegen of te verwijderen verander je Techie bijvoorbeeld in een filmster of kun je Techie de populaire Swish Swish-move laten doen. Zo leren kinderen spelenderwijs de basisprincipes van programmeren en ontdekken ze dat veel dingen om ons heen door computers zijn aangestuurd. Ze kunnen ook een foto van zichzelf uploaden en op het lichaam van Techie plaatsen. De spaaractie is samen ontwikkeld met NEMO Science Museum in Amsterdam.

Snapt u er niets van? In onderstaand filmpje wordt het uitgelegd.

Download app voor Android in de Google Play Store klik hier
En voor iOS download je de app in de Apple App Store klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com