NN Marathon Rotterdam app hele week op nummer 1 in Google Play

NN Marathon Rotterdam app hele week op nummer 1 in Google Play

In de Google Play Store stond deze week de NN Marathon Rotterdam app op Nummer 1. Vrijwel de gehele week tot en met donderdag stond de app bovenaan. Het komt zelden voor dat een app van een lokaal event zolang op de eerste plaats blijft staan in de Google Play Store. app op Nummer 1. Vrijwel de gehele week tot en met donderdag stond de app bovenaan. Het komt zelden voor dat een app van een lokaal event zolang op de eerste plaats blijft staan in de Google Play Store. Op zondag 9 april was de Marathon in Rotterdam en blijkbaar was de app ook in de dagen daarna nog populair. De app heeft de volgende functionaliteiten: Live tracking, Course maps, Event information, Travel options.

In de Apple App Store stond de NN Rotterdam Marathon app op zondag op nummer 1, maandag op nummer 2 en op dinsdag al op nummer 36. Het is overigens bekend dat de Apple App Store meer dagkoersen zijn, en sowieso meer fluctueren dan de app charts in Google Play.

Zoals vorige week al verwacht staat de app van KPN interactieve televisie op 1 in de Apple App Store. De app is compleet vernieuwd en werd daarom veelvuldig gedownload.

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.

Prappers App Chart – Google Play top 5 voor week 15

1. NN Marathon Rotterdam
2. Wish
3. DigiD
4. Tikkie
5. Facebook Messenger

Prappers App Chart – Apple App Store top 5 voor week 15

1. KPN interactieve televisie
2. Tikkie
3. DigiD
4. NN Marathon Rotterdam
5. WhatsApp

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com