NN Marathon Rotterdam app hele week op nummer 1 in Google Play

NN Marathon Rotterdam app hele week op nummer 1 in Google Play

13 april 2018 App nieuws 0

In de Google Play Store stond deze week de NN Marathon Rotterdam app op Nummer 1. Vrijwel de gehele week tot en met donderdag stond de app bovenaan. Het komt zelden voor dat een app van een lokaal event zolang op de eerste plaats blijft staan in de Google Play Store. app op Nummer 1. Vrijwel de gehele week tot en met donderdag stond de app bovenaan. Het komt zelden voor dat een app van een lokaal event zolang op de eerste plaats blijft staan in de Google Play Store. Op zondag 9 april was de Marathon in Rotterdam en blijkbaar was de app ook in de dagen daarna nog populair. De app heeft de volgende functionaliteiten: Live tracking, Course maps, Event information, Travel options.

In de Apple App Store stond de NN Rotterdam Marathon app op zondag op nummer 1, maandag op nummer 2 en op dinsdag al op nummer 36. Het is overigens bekend dat de Apple App Store meer dagkoersen zijn, en sowieso meer fluctueren dan de app charts in Google Play.

Zoals vorige week al verwacht staat de app van KPN interactieve televisie op 1 in de Apple App Store. De app is compleet vernieuwd en werd daarom veelvuldig gedownload.

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.

Prappers App Chart – Google Play top 5 voor week 15

1. NN Marathon Rotterdam
2. Wish
3. DigiD
4. Tikkie
5. Facebook Messenger

Prappers App Chart – Apple App Store top 5 voor week 15

1. KPN interactieve televisie
2. Tikkie
3. DigiD
4. NN Marathon Rotterdam
5. WhatsApp

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com