Nieuwe investering van 4 miljoen voor Blendle

Nieuwe investering van 4 miljoen voor Blendle

Blendle krijgt een nieuwe kapitaal injectie van 4 miljoen euro. Dat heeft co-founder Alexander Klopping bekend gemaakt. Het geld gaat onder andere gebruikt worden om de dienst Blendle Audio verder uit te breiden. Met Blendle audio kun je vanuit de app luisteren naar artikelen (zeg maar een luisterboek voor kranten en tijdschriften). De belangrijkste stukken worden voorgelezen door professionele stemmen.

Het geld komt van Nova Media en de Deen Morton Strunge. Volgens Alexander is Morton “Totaal onbekend in Nederland, maar op z’n 30ste had hij al twee telecombedrijven opgericht en verkocht. Daarnaast richtte hij een audioboeken-startup op, die hij verkocht aan Storytel — ook in Nederland — succesvol”.

Nova Media kun je kennen als de bedenker en eigenaar van o.a. de Nationale Postcode Loterij. Naast nog een groot aantal andere ondernemingen en loterijen hebben ze de afgelopen jaren een aantal media overnames gedaan zoals van boekhandel Scheltema, uitgeverij Nieuw Amsterdam en online boekwinkel BookSpot. De investering in Blendle valt onder de vlag van Bookspot.

Probeer Blendle (met Audio) zelf gratis uit, download de app klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com