Met de app WE:FM kun je live meeluisteren naar de spotify van anderen

Met de app WE:FM kun je live meeluisteren naar de spotify van anderen

WE:FM zou weleens de toekomst van de radio kunnen zijn. Je kunt met de app namelijk live meeluisteren naar de spotify playlist van anderen. Iedereen wordt dus zijn eigen radiostation, tussen de liedjes gesproken commentaar geven kan nog niet, maar je kunt wel met elkaar chatten. Volgens de makers brengt de functionaliteit de ‘human factor’ weer terug in de muziek. Doordat iedereen individueel en niet meer in-sync aan het luisteren is naar muziek verdwijnt de verbondenheid die je kunt voelen als je op hetzelfde moment naar dezelfde muziek luistert. WE:FM schrijft op de website dat het daarnaast perfect is voor artiesten om fans nog meer aan zich te binden. Waar luistert jouw favoriete artiest nu eigenlijk zelf naar? (waarbij er vanuit wordt gegaan dat niet elke artiest Frans Bauer is en zijn eigen muziek het mooiste vind). Podcasts zijn uiteraard ook de toekomst van radio, maar dan vooral voor gesproken woord, om muziek te gebruiken in je podcast heb je al snel te maken met copyright. We:Fm heeft geen last van copyright want ze maken gebruik van een spotify licentie.

We:FM is bedacht door drie studenten op Standfort University, twee Nederlanders en een Indier; Midas Kwant, Seb Goddijn en Rohan Challa. Op hun site beschrijven ze de behoefte voor de app als volgt: “We don’t like the direction the music industry has taken with streaming, and are trying to do something about it by creating a mobile listening experience that fits with people’s actual behavior around music.”

Zoals veel nieuwe apps, is de app in eerste instantie alleen beschikbaar voor iPhone.
Downloaden via deze link

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com