Maak van jezelf een reus met de Big Camera app

Maak van jezelf een reus met de Big Camera app

7 april 2018 App nieuws 0

In week 14 staat de fotobewerkingsapp Big Camera op nummer 1 in de Nederlandse Google Play Store. In de Apple App Store staat Tikkie van ABNAMRO op nummer 1, op de hielen gezeten door KPN Interactieve TV die de laatste twee dagen aan een opmars bezig is.

Met Big Camera kun je jezelf groter maken, zodat je eruit ziet als een reus (alleen voor Android, klik hier). Dit soort apps zijn vaak tijdelijk zeer populair, Big Camera heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen downloads. De andere nummer 1 is een oude bekende, Tikkie scoort de afgelopen maanden zeer goed in de app charts. De viraliteitsfactor in de app is zeer groot, je stuurt elkaar betaal verzoekjes die je vervolgens direct kunt betalen (aftikken).

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.
Dit is de Top 5 van Week 14:

Top 5 iOS apps
1) Tikkie
2) KPN interactieve TV
3) WhatsApp
4) Instagram
5) AliExpress

Top 5 Android apps
1) Big Camera
2) WhatsApp
3) Wish
4) Facebook Messenger
5) DigiD

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com