Maak van jezelf een reus met de Big Camera app

Maak van jezelf een reus met de Big Camera app

In week 14 staat de fotobewerkingsapp Big Camera op nummer 1 in de Nederlandse Google Play Store. In de Apple App Store staat Tikkie van ABNAMRO op nummer 1, op de hielen gezeten door KPN Interactieve TV die de laatste twee dagen aan een opmars bezig is.

Met Big Camera kun je jezelf groter maken, zodat je eruit ziet als een reus (alleen voor Android, klik hier). Dit soort apps zijn vaak tijdelijk zeer populair, Big Camera heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen downloads. De andere nummer 1 is een oude bekende, Tikkie scoort de afgelopen maanden zeer goed in de app charts. De viraliteitsfactor in de app is zeer groot, je stuurt elkaar betaal verzoekjes die je vervolgens direct kunt betalen (aftikken).

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.
Dit is de Top 5 van Week 14:

Top 5 iOS apps
1) Tikkie
2) KPN interactieve TV
3) WhatsApp
4) Instagram
5) AliExpress

Top 5 Android apps
1) Big Camera
2) WhatsApp
3) Wish
4) Facebook Messenger
5) DigiD

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com