Is iPhone gebruiker sneller met belasting aangifte?

Is iPhone gebruiker sneller met belasting aangifte?

De afgelopen weken stond de app ‘Aangifte 2017’ stevig aan kop in de hitlijsten van beide appstores. Deze week heeft op iOS AliExpress de eerste positie overgenomen van de Belastingdienst. Op Android is de Aangifte app nog wel de nummer 1. Op basis van deze gegevens zou je dus kunnen concluderen dat mensen met een iPhone sneller hun belastingaangifte hebben gedaan. Die aanname is echter niet logisch.

De meest waarschijnlijke verklaring voor het verschil tussen Android en iOS in de populariteit van de Belastingdienst Aangifte app is een andere. De hitijsten van Apple / iTunes zijn vrijwel realtime en worden meerdere keren per dag ge-update. Google Play kijkt naar een langere periode. Het effect van minder dagelijkse app downloads is in de hitlijsten van populaire apps in Google Play dus niet direct zichtbaar.

De PRAPPERS APPCHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps. Dit is de Top 5 van Week 12:

iOS / iTUNES

1. AliExpress
2. Aangifte 2017
3. WhatsApp
4. Tikkie
5. Instagram

ANDROID / GOOGLE PLAY

1. Aangifte 2017
2. AliExpress
3. DigiD
4. Wish
5. Tikkie

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *