Ikea place app nu ook voor android

Ikea place app nu ook voor android

Eindelijk kunnen ook Android gebruikers zien hoe een Ikea meubel er uit ziet in hun huis. Met de Augmented Reality functionaliteit van de Ikea Place app kun je virtueel een Billy en alle andere meubels in je eigen kamers zetten.

Je scant de kamer en kiest een plek waar je het meubelstuk wil plaatsen. Je kiest uit de lijst van producten het meubelstuk en plaatst het in de kamer, vervolgens kun je nog meer meubels toevoegen en het resultaat kun je uiteraard delen met al je vrønden. De app bevat 3d modellen van alle soorten meubels zoals; banken, stoelen, kasten en koffietafels. Ideaal voor als je wilt weten of alles wel past zoals je het hebt bedacht.


De app was al beschikbaar voor iOS maar werkt nu dus ook voor Android, Downloaden doe je hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com