CoolBlue app 50.000 keer per week gebruikt

CoolBlue app 50.000 keer per week gebruikt

In het op 8 maart 2018 gepresenteerde jaarverslag van CoolBlue staan ook een aantal cijfers over de app. In augustus 2017 heeft CoolBlue zijn iOS app gelanceerd. Zoals vaker bij een app introductie is de eerste dag zeer succesvol, zo ook bij CoolBlue. De app werd op die eerste dag 20.000 keer gedownload en stond daarmee op nummer 1 in de app store. De Belgische versie van de CoolBlue app werd in oktober 2017 live gezet. De Nederlandse en Belgische versie hadden aan het eind van 2017 samen in totaal 150.000 downloads. De app werd in Belgiƫ en Nederland 50.000 keer per week gebruikt. Ter vergelijking de websites van CoolBlue hadden in 2017 ruim 180 miljoen bezoekers (dat is dus gemiddeld 3,5 miljoen bezoekers per week). Over de omzet en conversie van de app is niets bekend gemaakt.

Download de app hier (alleen beschikbaar voor iOS/Apple)

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com