Chinese AliExpress app op nummer 1 in beide appstores

Chinese AliExpress app op nummer 1 in beide appstores

In week 13 staat de app van AliExpress zowel in de Nederlandse Google Play Store als de Apple App Store op nummer 1. AliExpress is onderdeel van het Chinese Alibaba en is opgericht met als doel de Chinese producenten via internet een nieuwe markt aan te bieden in het buitenland. De app (en website) biedt dus de mogelijkheid om goedkoop rechtstreeks bij de Chinese fabrikant producten te bestellen. Kortom een walhalla voor de liefhebber van allerlei soorten goedkope prularia, electronica, kleding en eigenlijk alles wat je kunt bedenken.

De app scoort deze week zo goed omdat er van 28 tot en met 30 maart diverse acties zijn vanwege het acht jarige bestaan van AliExpress. Zo ontvangen klanten exclusieve rewards en profiteren ze van kortingscoupons ter waarde van in totaal meer dan tweehonderd miljoen Amerikaanse dollar. Daarbij geldt dat hoe actiever een AliExpress-lid is, hoe hoger de waarde van de kortingscoupon. Ook zijn er voor alle bezoekers kortingen tot vijftig procent op diverse producten.

Nederlanders houden van kortingen en dat zien we deze week dus terug in de App Charts!

Download de app van ALiExpress hier voor Android
Download de app van ALiExpress hier voor iOS

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.
Dit is de Top 5 van Week 13:

Top 5 iOS apps
1) AliExpress
2) Tikkie
3) WhatsApp
4) DigiD
5) Funda

Top 5 Android apps
1) AliExpress
2) WhatsApp
3) DigiD
4) Facebook Messenger
5) Tikkie

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com