App tegen voedselverspilling ‘Too Good To Go’ redt al 10.000 maaltijden

App tegen voedselverspilling ‘Too Good To Go’ redt al 10.000 maaltijden

De app Too Good To Go bestaat in Nederland sinds eind januari en sindsdien zijn er al meer dan 10.000 maaltijden gered van de vuilnisbelt. Met de app kun je overtollig eten goedkoop kopen bij aangesloten winkels en restaurants. Sinds deze week is de app ook te gebruiken in Den Haag, dat kon al in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het doel is om voor het eind van het jaar in alle provincies aanwezig te zij.

Joost Rietveld van Too Good To Go zegt in het persbericht:”Op 22 januari 2018 zijn we in Amsterdam gestart met ‘slechts’ 25 partners. Inmiddels zijn er al meer dan 225 partners in de vier steden waar we ondernemers via de app samenbrengen met inwoners die hun steentje bij willen dragen aan de vermindering van voedselverspilling. Door het voorkomen van voedselverspilling zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen kunnen we echt een impact maken.”

Je kunt overigens niet kiezen wat je koopt, je krijgt wat er is, het is dus een verrassing. Uiteraard kun je wel kiezen bij welke winkel/restaurant je je eten bestelt, zodat je wel iets krijgt wat in je eigen smaak-range valt.

Download de app voor iOS hier en voor Android hier


Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers Media

Prappers werkt voor de grootste apps van Nederland.

Voice Search Digital is onderdeel van Prappers Media. Wij bereiden bedrijven voor op de spraakgestuurde toekomst met het ontwikkelen van Voice strategieen, Voice apps, Actions voor Google Assistant en Skills voor Amazon Alexa. in App Marketing.

Prappers Media werkt o.a. voor Blendle, ANWB, NPO, Rabobank, ABNAmro, Aegon, Van Den Assem en Prenatal.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op de spraakgestuurde VOICE toekomst? Of hoe wij jullie mobiele app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com