Je app promoten in 5 stappen

Je app promoten in 5 stappen

3 november 2017 App Marketing 0

Prappers heeft veel grote bekende apps geholpen om te groeien. Wij hebben gezien welke fouten vaak gemaakt worden en aan de hand daarvan onderstaande stappenplan ontwikkelt om een app succesvol te promoten.

1. Om je app succesvol te promoten moet je inzicht hebben in de resultaten. Dit kan alleen maar met een attributie tool. Hierdoor weet je welke traffic source de beste app gebruikers oplevert. De eerste stap is het implementeren van een attributie oplossing.

2. Als je wilt dat mensen je app gaan downloaden moet je app te vinden zijn. Door app store optimalisatie zullen we de zichtbaarheid en vindbaarheid in Google Play Store en Apple App Store verbeteren. De app zal nu beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden en sneller ontdekt worden. De tweede stap is app store optimalisatie.

De app is nu klaar om te groeien!

3. Creëer bereik met exclusieve ad placements in andere apps en op mobiele websites zorgen we voor het gewenste bereik. Vaak wordt alleen gekozen voor Facebook en/of Google adwords (universal app campaigns). Er is echter nog veel meer. Wij hebben ons eigen Prappers Advertising Netwerk dat tot 163% betere resultaten neerzet dan Google en Facebook. Dat weten we om dat we alles doormeten. De derde stap is het creëren van bereik!

4. Laat je banner zien aan de juiste gebruiker. Ons systeem analyseert en optimaliseert. Relevantie is key! (en de vierde stap).

5. Een continue stroom van nieuwe app gebruikers van de juiste kwaliteit. Door alles te meten kun je continue optimaliseren en maak je een app promotie strategie met resultaat. Stel doelen, KPI’s en optimaliseer. De vijfde stap is resultaat!

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400