App promotie via Facebook of Google is ouderwets

App promotie via Facebook of Google is ouderwets

7 november 2017 App Marketing 0

Prappers helpt apps van bekende merken en start-ups om te groeien. Het bedrijf is Nederlandse marktleider in app store optimalisatie en zorgt met het eigen Prappers Advertising Netwerk voor meer- en betere gebruikers voor apps. “Wij merken bij onze klanten dat adverteren voor apps via Facebook en Google niet het gewenste resultaat oplevert. Daarom zijn we ons eigen Advertising Netwerk begonnen” aldus Joey Scheufler (39) mede-oprichter van Prappers.

Joey vertelt: “Wij horen vaak van klanten dat je via Facebook zo goed kunt targetten op je doelgroep. Dat klopt natuurlijk maar die doelgroep is eindig. Op een gegeven moment heeft iedereen de banner om jouw app te downloaden gezien. Je zult dus vaak een piek zien aan het begin van je campagne, maar wat je wilt is een continue stroom nieuwe app gebruikers van een bepaalde kwaliteit. Het bereik via het Prappers Advertising netwerk is vele malen groter dan via Facebook, en je ontdekt automatisch welke groep jouw app interessant vind om te downloaden en te gebruiken Over Google horen we vaak dat het niet transparant genoeg is. Kort door de bocht komt het er op neer dat je bij hun Universal App Campaigns een zak geld aan Google geeft en dan maar hoopt dat er kwalitatieve app gebruikers voor terugkomen.”
“Prappers levert kwaliteit en transparantie door alles te meten. Voordat we advertenties gaan inzetten op ons eigen netwerk willen we eerst inzicht creëren. Zowel wij als de klant zien in een dashboard via welk mediakanaal de beste app gebruikers komen. Wij kijken naar de Cost per Install (CPI) van alle mediakanalen in combinatie met KPI’s van de app. Je ziet naast elkaar de prestaties van Google, Facebook en Prappers Als dan blijkt dat bijvoorbeeld Facebook duur is en een lagere kwaliteit levert dan via het Prappers Netwerk dan is de beslissing om budget te verschuiven snel genomen” aldus Joey.

Via het Prappers Advertising Netwerk kun je doormiddel van banners adverteren in o.a. tientallen mobiele games, nieuws apps of utility apps maar ook op tientallen mobiele websites. Het syteem van Prappers analyseert en optimaliseert waardoor je de voor jouw app, beste app gebruikers krijgt. Daarnaast adviseert Prappers continue over de te volgen strategie om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen voor de doelen die je hebt met je app.

Joey besluit: “Facebook en Google zijn voor app marketing eigenlijk heel ouderwets. Je krijgt niet alle inzichten die je wilt als marketeer en je kunt daardoor de verschillende trafficsources moeilijk met elkaar vergelijken, Wij hebben tientallen apps geadviseerd en weten dus welke fouten er veel gemaakt worden. Daardoor weten we ook wat je juist wel moet doen. Met ons kun je praten, wij kennen de Nederlandse markt, en wij doen niets anders dan de hele dag apps promoten” .

Prappers werkt voor tientallen apps van onder andere; Aegon, Blendle, NPO, Nationale Nederlanden en Telegraaf.

(medium.com)

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400