PARTNER IN APP MARKETING

PARTNER IN APP MARKETING

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes.

Prappers is directe partner van grote bekende merken zoals: Aegon, ANWB, Blendle, Knab, Lil’Kleine, NPO, Rabobank, Prenatal, Telegraaf, Vliegtickets.nl, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer en Prenatal. Daarnaast werken we intensief samen met start-ups om hun apps succesvol in de markt te zetten.

Ons doel is altijd een langdurige samenwerking om te zorgen voor meer app downloads en kwalitatief betere app gebruikers. Wij zorgen voor meer impressies, views, kliks en downloads. Ideaal voor branding van apps, en vooral ook voor performance based campagnes. Wij hebben tientallen apps in Nederland (en daarbuiten) succesvol gemaakt!

Wij zijn ervaren professionals met een zeer hoog kennis niveau van de uitdagingen en inzichten binnen de app industrie. Daarom geloven wij in het gegarandeerd succesvol maken van apps. Wij zijn altijd sterk betrokken en daarom werken we voornamelijk op no-cure – no pay basis. Op die traffic source zetten we vervolgens meer budget in.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400