NPO 3FM

NPO 3FM

Voor de app van NPO 3FM zorgen wij continue voor nieuwe gebruikers via app store optimalisatie en campagnes via het Prappers Advertising Network.

CASE REBRANDING
NPO 3FM is vernieuwd het rood en blauw verdwijnt en heeft plaats gemaakt voor een veelkleurige, frisse stijl. Wij hebben de App Store Optimalisatie verzorgt, zodat 3FM nog herkenbaarder is en dat je de app nog beter kunt vinden in Google Play en Apple App Store.
De pagina in de app stores wordt veel bezocht en speelt dus een belangrijk onderdeel bij de branding van je merk. Prappers zorgt met een combinatie van goed leesbare teksten die passen bij het merk, en de juiste keywords (zowel high traffic als niche) dat de app goed gevonden word en ook nog word gedownload en gebruikt. Goede screenshots en een duidelijk icon zorgen niet alleen voor herkenbaarheid maar werken ook conversie verhogend.

DE UITDAGING
NPO 3FM is vernieuwd met een nieuwe slogan en nieuwe programmering. Music Starts Here, en dat is dus ook in de app. Het bereik moet worden vergroot en de Daily Average Users moeten stijgen.
ONZE OPLOSSING
Het implementeren van een attributie en tracking oplossing zodat duidelijk wordt welke traffic source de beste gebruikers levert. Een campagne via het Prappers Publisher Netwerk gericht op nieuwe gebruikers van de app.
RESULTAAT
Gedurende de campagne een stijging van het aantal organische downloads van 28%.
Stijging van 36% van het aantal DAU (Daily Average Users) sinds start van de Prappers campagne en 31,3% is een lifetime loyal user (gebruikt de app meer dan drie keer).

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400