Poster Toaster de nieuwe app van Zondag met Lubach – PRAPPERS

Poster Toaster de nieuwe app van Zondag met Lubach

Het VPRO programma Zondag met Lubach van Arjen Lubach heeft opnieuw een eigen verkiezings app gelanceert. Vorig jaar had Zondag met Lubach zeer veel succes met de app Kamergotchi. Iedere speler kreeg in die app een eigen mini lijsttrekker van een landelijke politieke partij. Deze zogenaamde Kamergotchi moest je verzorgen (eten, liefde). De app was zo populair dat de servers na de lancering van het spel overbelast raakten.

Dit jaar komt het programma met de PosterToaster, een app die speciaal bedoeld is voor de gemeenteraadsverkiezingen. Mensen die de app downloaden, moeten een paar vragen beantwoorden en een selfie maken. De app maakt vervolgens een persoonlijke verkiezingsposter. Per gemeente kun je vervolgens stemmen op de leukste poster.

Voor de iOS versie van PosterToaster klik hier

Voor de Android versie klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com