Foodsy app: nooit meer wachten op koffie of broodje – PRAPPERS

Foodsy app: nooit meer wachten op koffie of broodje

Met de app Foodsy bestel en betaal je van te voren je snack, koffie of maaltijd en sta je binnen 10 seconden weer buiten. De app begint binnenkort op een aantal grote treinstations. Zo hoef je dus nooit meer te wachten op je bestelling.

Inmiddels hebben zich meer dan 30 winkels en is de app al te gebruiken op station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer Aren. Deze maand komen daar nog Den Haag Centraal en Utrecht Centraal bij, in april volgt Amsterdam Centraal. Vrijwel alle bekende shops doen mee van New York Pizza, Sushi Time, Doner Company tot Urban Salad. Alleen de grote ketens van NS Retail zoals Smullers wachten het nog even af.

Het idee van een vooruit bestel app is overigens niet nieuw, in het buitenland is het al gebruikelijker. In Nederland is Foodsy wel de eerste.

Download de app hier voor Android
En download hem hier voor iOS

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com