App van De Telegraaf compleet vernieuwd – PRAPPERS

App van De Telegraaf compleet vernieuwd

De iOS app van De Telegraaf is sinds vandaag compleet vernieuwd. De iPhone gebruiker zal het al zijn opgevallen want het meest opvallende is dat het app icoon niet meer zwart is, maar blauw. Het nieuwe icoon sluit beter aan bij de merkbeleving van De Telegraaf en valt meer op in de app stores, vooral ook ten opzichte van andere nieuws apps.

Deze verandering naar de kleur blauw was al zichtbaar in de video’s van De Telegraaf. De microfoon plopklap is namelijk sinds kort ook blauw en voorzien van De Telegraaf branding. (een korte periode zijn de microfoons van De Telegraaf fel blauw geweest met branding van VNDG er op, daarvoor waren ze blauw met geel)

Verder volgt de app nu het design van de website, is er nieuwe navigatie met twee niveaus zodat je sneller bij de verschillende secties kunt komen. Premium artikelen heten sinds nu Extra Artikelen en je kunt artikelen bewaren en onderwerpen volgen.

De veranderingen zijn nog niet doorgevoerd op Android.

Download de app van de Telegraaf voor iOS hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com