Partner in app marketing

Prappers is partner in app marketing! Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes.

De services van Prappers zijn in te zetten als bouwstenen van de app marketing strategie. Wij kunnen alles uit handen nemen van de voorbereiding, strategie tot de executie. Of je kunt er voor kiezen 1 of een aantal ‘bouwstenen’ in te zetten. Door verschillende bouwstenen te combineren, de resultaten te analyseren en te optimaliseren kunnen wij resultaat garanderen.

Zie hieronder een overzicht van onze app marketing service bouwstenen.

Ons doel is altijd een langdurige samenwerking om te zorgen voor meer app downloads en kwalitatief betere app gebruikers. Wij zorgen voor meer impressies, views, kliks en downloads. Ideaal voor branding van apps, en vooral ook voor performance based campagnes. Wij hebben tientallen apps in Nederland (en daarbuiten) succesvol gemaakt!

Prappers is directe partner van grote bekende merken zoals: Aegon, ANWB, Blendle, Knab, Lil’Kleine, NPO, Rabobank, Prenatal, Telegraaf, Vliegtickets.nl, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer en Prenatal. Daarnaast werken we intensief samen met start-ups om hun apps succesvol in de markt te zetten.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email welkom@prappers.com


Wij zijn partner van o.a.