Youtube Music app nieuwe concurrent van Spotify

Youtube Music app nieuwe concurrent van Spotify

17 mei 2018 App nieuws 0

YouTube komt met een speciale app speciaal om muziek te luisteren. Youtube Music is gratis met advertenties, of betaald zonder ads. De dienst verschijnt niet meteen in Nederland, op 22 mei beginnen ze in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Mexico.

Youtube is gemaakt om video’s te bekijken, maar veel mensen gebruiken youtube ook om muziek te luisteren. Om die ‘ervaring’ nu beter te maken is Youtube Music bedacht, die naam is niet nieuw want YouTube Music bestond al als mobiele app voor Amerikaanse gebruikers, daarmee kon je gebruikmaken van de videobibliotheek van YouTube. De nieuwe Youtube Music app kan veel meer zoals: miljoenen nummers luisteren en afspeellijsten maken, luisteren naar artist radio, remixen, covers en liveopnames. Verder zitten er nog aardige functies op zoals gepersonaliseerde afspeellijsten, bijvoorbeeld muziek om op te sporten als Youtube Music herkent dat je in de sportschool bent of relaxte muziek als je op een airport bent.

De zoekfunctie werkt ook net even wat intelligenter, als je niet meer exact weet wat je zoekt dan kun je gewoon een omschrijving invullen. Zelf geven ze dit als voorbeelden voor zoekopdrachten: “that hipster song with the whistling” of een stuk uit de songtekst: “I make money moves”.

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email sales@prappers.com