Week 19: Tikkie op 1 voor iOS, WhatsApp op 1 voor Android

Week 19: Tikkie op 1 voor iOS, WhatsApp op 1 voor Android

14 mei 2018 App nieuws 0

In de Prappers App Chart staat WhatsApp deze week op nummer 1 voor Android. Voor iOS is het Tikkie die de bovenste positie aantikt. Verder zijn er geen bijzondere apps die het tot de top 5 hebben gehaald deze week

Vorige week zakte Tikkie van ABNAMRO een beetje weg in de Google Play Chart voor Android (rond plaats 15). Maar deze week is hij gewoon weer terug in de Top 5 op nummer 3.

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.

Prappers App Chart – Google Play top 5 voor week 19

1) Whatsapp
2) Spotify
3) Tikkie
4) Facebook Messenger
5) Wish

Prappers App Chart – Apple App Store top 5 voor week 19

iOS
1) Tikkie
2) Google Maps
3) WhatsApp
4) Instagram
5) DigiD

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email sales@prappers.com