Belastingdienst app pakt dubbel – App Chart (wk 11) – PRAPPERS

Belastingdienst app pakt dubbel – App Chart (wk 11)

Niet de leukste app, maar wel een makkelijk app pakt deze week de dubbel in de hitlijsten van de app stores. Zowel in Google Play als in de Apple App Store staat de Aangifte app van de Belastingdienst op nummer 1. Een knappe prestatie want dit is al de derde week op rij dat de app in beide app stores op de eerste plaats staat. De app is natuurlijk een noodzakelijk kwaad om je belastingaangifte over vorig jaar in te vullen.

Heb je het nog niet gedaan? Wij hebben de links naar de stores hieronder verzameld:

Download de app hier voor Android
Download de app hier voor iOS

De PRAPPERS APPCHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com