Nieuwe investering van 4 miljoen voor Blendle

Nieuwe investering van 4 miljoen voor Blendle

14 mei 2018 App nieuws 0

Blendle krijgt een nieuwe kapitaal injectie van 4 miljoen euro. Dat heeft co-founder Alexander Klopping bekend gemaakt. Het geld gaat onder andere gebruikt worden om de dienst Blendle Audio verder uit te breiden. Met Blendle audio kun je vanuit de app luisteren naar artikelen (zeg maar een luisterboek voor kranten en tijdschriften). De belangrijkste stukken worden voorgelezen door professionele stemmen.

Het geld komt van Nova Media en de Deen Morton Strunge. Volgens Alexander is Morton “Totaal onbekend in Nederland, maar op z’n 30ste had hij al twee telecombedrijven opgericht en verkocht. Daarnaast richtte hij een audioboeken-startup op, die hij verkocht aan Storytel — ook in Nederland — succesvol”.

Nova Media kun je kennen als de bedenker en eigenaar van o.a. de Nationale Postcode Loterij. Naast nog een groot aantal andere ondernemingen en loterijen hebben ze de afgelopen jaren een aantal media overnames gedaan zoals van boekhandel Scheltema, uitgeverij Nieuw Amsterdam en online boekwinkel BookSpot. De investering in Blendle valt onder de vlag van Bookspot.

Probeer Blendle (met Audio) zelf gratis uit, download de app klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email sales@prappers.com