Lekkere weer heeft weinig invloed op app chart

Lekkere weer heeft weinig invloed op app chart

22 april 2018 App nieuws 0

Dankzij het lekkere weer deze week is de wandel- en fiets app Route.nl terecht gekomen op nummer 6 in de app chart voor iOS. Ook de populariteit van Tikkie deze week zou door het lekkere terras weer kunnen komen.

Maar de conclusie is dat er ondanks het weer, geen bijzondere apps in de top5 terecht zijn gekomen. De 'usual' suspects; Whatsapp, Instagram, Google, Spotify en Facebook messenger vullen de app chart, aangevuld met shopping app Wish en de eerder genoemde betaal app Tikkie.

De PRAPPERS APP CHART is een wekelijks overzicht van de 5 populairste apps van Nederland, samengesteld uit open app data. In onze chart staan alleen gratis, non gaming apps.

Prappers App Chart – Google Play top 5 voor week 16

1) Whatsapp
2) Tikkie
3) Wish
4) Spotify
5) Facebook messenger

Prappers App Chart – Apple App Store top 5 voor week 16

iOS
1) Tikkie
2) Whatsapp
3) Google Maps
4) Spotify
5) Instagram

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email sales@prappers.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *