Ikea place app nu ook voor android – PRAPPERS

Ikea place app nu ook voor android

Eindelijk kunnen ook Android gebruikers zien hoe een Ikea meubel er uit ziet in hun huis. Met de Augmented Reality functionaliteit van de Ikea Place app kun je virtueel een Billy en alle andere meubels in je eigen kamers zetten.

Je scant de kamer en kiest een plek waar je het meubelstuk wil plaatsen. Je kiest uit de lijst van producten het meubelstuk en plaatst het in de kamer, vervolgens kun je nog meer meubels toevoegen en het resultaat kun je uiteraard delen met al je vrønden. De app bevat 3d modellen van alle soorten meubels zoals; banken, stoelen, kasten en koffietafels. Ideaal voor als je wilt weten of alles wel past zoals je het hebt bedacht.


De app was al beschikbaar voor iOS maar werkt nu dus ook voor Android, Downloaden doe je hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com