De app om makkelijk te beleggen: Peaks – PRAPPERS

De app om makkelijk te beleggen: Peaks

Peaks is een van de apps waarmee je je geld kan beleggen. Zelf omschrijven ze het als volgt. “Met Peaks kan iedereen beleggen. Het enige dat je nodig hebt is een bankrekening. Oké, en een beetje geduld. Al meer dan 15.000 Peakers gingen je voor!”

Stel je koopt een kop koffie voor 1,80 – Peaks rond dat af naar boven en gaat met die 20 cent beleggen. Dat lijkt weinig maar alle kleine beetjes zijn samen veel. Of stel je wisselgeld in op €1 per dag. Zo zet je elke dag kleine beetjes geld opzij, en weet je precies waar je aan toe bent. I

Vervolgens kun je zelf aangeven hoeveel risico je wilt lopen met beleggen door te kiezen voor mild, pittig, scherp of heet. Met Peaks kan iedereen dus beleggen. Ook als je geen idee hebt wat er op een beurs gebeurt, je nooit het financiële nieuws volgt of begint te gapen als het over koersen gaat. Met Peaks kan jij het ook.

Download de app nu:
voor Apple / iOS klik je hier
Voor Android / Google Play Store klik hier

Dit nieuwsbericht wordt je aangeboden door Prappers

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes. Wij werken voor de apps van o.a. Blendle, ANWB, NPO, Aegon en Prenatal.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe wij jouw app kunnen laten groeien? Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email hello@prappers.com